20.7.2014

Viikonloppu Satakunnassa

Saunamökki lammen rannassa Kuivalahdella
Lähdimme pitkästä aikaa Raumalle tervehtimään mummia. Samaan syssyyn jatkettiin matkaa Kuivalahdelle Ismon ja Mallun mökille viettämään perinteistä suomalaista kesäviikonloppua.

Aikaisen lähdön ansiosta matka sujui todella nopeasti Rauma Bluesista ja Porin Jazzeista huolimatta, olimme Raumalla ihan aikataulun mukaan ja vietyämme mummille vähän tuliaisia Unkarista jatkoimme kaikki Eorjoelle päin.

Ilma oli kuin morsio eivätkä edes paarmat häirinneet mökillä, yrityksistään huolimatta.
Grilli päälle ja oluttölkki käteen – kesäsuomea parhaimmillaan!

Mökil
Avara luonto
Joka mökillä pitää olla vähintään yksi kukkahattusetä...
...ja yksi kukkamekkotäti
Ruokalistalla oli uunissa esikypsennettyjä ribsejä, uutta perunaa, munasoosia, silliä ja raakamakkaroita (no lopulta kypsiä, tietenkin!).

Möklounas
Jälkiruoaksi kaffet sekä Kirsin tekemää mansikka-raparperipiirakkaa, jonka Mallu vielä koristeli marengeilla ja mansikoilla
Luonnon rauhassa olikin mukava olla. Ilta sujui tikanheiton ja rupattelun parissa (käsi olikin seuraavana päivänä kipeä, vuoden ensimmäisen tikattelun jälkeen). Mummin oli lähdettävä kotiin kissoja ruokkimaan, mutta saimme sentään pitkään nauttia kivasta päivästä mökillä. Loppuillasta päivitimme luonnon ääniä Tangomarkkinoiden finaalilla. Kyl vaa ni kauhian mukavaa ol!

Jos ramasee, voi punnertaa itsensä penkille
Paitsi ilma, oli myös metsä lauha. Kuvassa metsälauhaa.
Aamulla aikaisin piti jo jättää mökkielämä taakse ja suunnistaa Turkuun noukkimaan Topias kyytiimme, ja siitä sitten kohti Tuusulaa ja arjen askareita.

Ei kommentteja: