7.7.2014

Unkarin kesäkuu, osa 3

Osuuko vai eikö...
Lisää vieraita: Hannu ja Aila tulivat katsastamaan taloaan ruotsalaisen ystävänsä Ingerin kanssa, ja Joonaskin oli remmissä, vuh!
Talossa vaikutti olevan kaikki lähes kunnossa (muutama päivä myöhemmin sinne tuotiin hella ja jääkaappi – tärkeimmät asiat ennen heidän varsinaista lomailuaan ovat nyt kunnossa).


Kävimme syömässä jälleen Rózsassa, ja sen jälkeen vietimme iltaa meillä mölkkyilyn parissa.
Seuraavana päivänä he jo lähtivätkin takaisin Suomeen (Ingeristä tosin emme tiedä...).


Moro!
Joonas ja Inger
Vuoronvaihto
Juuson ja Jonnankin loma lähestyi loppuaan. Lähdimme vielä kerran katselemaan Egerin nähtävyyksiä. Tarkoituksena oli tutkia vanhoja linnoituksen raunioita, joka on suuri turistinähtävyys siellä. Muutama harhapolku nälkäisenä ja huimassa paahtessa sai mielemme muuttumaan – ravintolaterassin varjo ja ruokalistan tutkiminen tuntui äkkiä paljon mielekkäämmältä ajankäytöltä.

Minareetti kuitenkin nähtiin!
Joka kerta sama ihmettelyn aihe kun tilaa ankkaa: MITEN ne oikein tekevät tuon haudutetun punakaalin? Se on niin käsittämättömän hyvää! 
Hortobagyin palacsinta
Vihanneslautanen: riisikakku kasvisten kera, paneerattua, paistettua juustoa ja paneerattua kesäkurpitsaa.

Ei nimi videopelikauppaa pahenna...
Seuraavana aamuna olikin aika kyörätä nuoret Füzesabonyin rautatieasemalle – he viettäisivät päivän Budapestissa, ja yöpyvät Joonaksen luona. Aamulla ehdimme syödä jäätelöt "Fagyi-kertissä".

Jätskitauko
Füzesabonyin asema
Valoa päin! 
Reissaajat

Ei kommentteja: