10.9.2011

Täytekakkua ja räpyläjalkoja

Synttäreitä vietin jo viime lauantaina mutta kakkukahvit oli tarjolla vasta tänään.

Halusin pitkästä aikaa tehdä perinteisen kermakakun monen hyydykekakun jälkeen ja löysin hyvältä vaikuttavan täytteen täältä. Rapsakan suklaan vaihdoin pehmeämpään suklaapatukkaan.

Kakkutaikinasta tuli tavanomaista tummempaa ruokosokerin ansiosta (luomu) ja taikinan makukin oli erilanen, täyteläisempi, kuin valkoisella sokerilla leivotun.

Koristeluun hain myös uusia iedoita ja törmäsin sattumalta yhdessä kakkublogissa näyttävään kermakoristeluun, jota halusin kokeilla.

Kuohukerman joukossa on makua ja ryhtiä antamassa lime-valkosuklaarahkaa. Maustettu rahka on sen verran makeaa ettei kermaan tarvitse lisätä sokeria.

Yhdestä lahjapaketista löytyi neljä mustaa muoviräpylää, kuminauhoja, kahvat ja nilkkaremmit... Tarkemmin sanottuna Gymstick Chair Gym Pro -jumppaväline!
Muista paketeista löytyi mm. lahjakortti kampaajalle sekä makuhermoja kutkuttava kastikekirja.































































Tuolijumppatestaus oli hervottoman hauskaa, mutta tuntui jumiutuneissa hartioissa jo muutaman kiskaisun jälkeen. Tuoli kuminauhoineen sai oman paikan ja jäi odottamaan seuraavia treenikertoja, sen verran mielenkiintoinen ja hauska se on.




Kakku tuli syötyä lähes kokonaan, päivä kulki hiljaksiin kohti iltaa ja panimme saunan lämpiämään tuttuun lauantaiseen tapaan.
























Ei kommentteja: