Jälkiruoaksi Kirsi oli löytänyt mainion Lemon posset -reseptin: pohjavanukas tehdään kermasta, sokerista ja sitruunamehusta (sitrus jähmettää seoksen ihan tatinaksi). Päälle aseteltiin Limoneto di Sorrento -liköörissä marinoituja kotimaisia mansikoita - aivan huikean hyvää!
24.6.2012
Juhannuspäivän puuhia
Aaton juhlallisuuksien jälkeen palattiin arkeen. Poutasään vielä suosiessa iltapäivällä teimme juhannusruokaa ja söimme pihalla leudossa vaikkakin pilvisessä säässä: parmesaani-chili-valkosipuli-kananrintaa grillatun vuohenjuuston ja hunaja-balsamico-rosmariinikastikkeen kera, uusia perunoita ja foliossa pitkään haudutettua tomaattia sekä pilli- ja valkosipulia.
Jälkiruoaksi Kirsi oli löytänyt mainion Lemon posset -reseptin: pohjavanukas tehdään kermasta, sokerista ja sitruunamehusta (sitrus jähmettää seoksen ihan tatinaksi). Päälle aseteltiin Limoneto di Sorrento -liköörissä marinoituja kotimaisia mansikoita - aivan huikean hyvää!
Juuri ennen sateen alkua ehdimme kaivaa eteläseinälle istutuskuopan neljälle esikasvatetulle tomaatintaimelle, jotka Kirsin vanhemmat toivat. Sade katkaisi istutustyöt, mutta eiköhän ne taimet saada paikoilleen lähiaikoina.
Jälkiruoaksi Kirsi oli löytänyt mainion Lemon posset -reseptin: pohjavanukas tehdään kermasta, sokerista ja sitruunamehusta (sitrus jähmettää seoksen ihan tatinaksi). Päälle aseteltiin Limoneto di Sorrento -liköörissä marinoituja kotimaisia mansikoita - aivan huikean hyvää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti