5.10.2011

Operaatio kellari

Kellarin pesu on hyvällä mallilla; seinät ja katto on putsattu ja enää lattiat odottavat käsittelyä.
Viime viikon sunnuntaina pahanlaisesti yllättänyt syysflunssa katkaisi pesu-urakan, mutta eiköhän se tulevana viikonloppuna saada päätökseen.
Pesuainepullossa oli vakavat varoitukset myrkyistä, mahdollisista haitoista, muodostuvista kaasuista ja tuuletuksen tarpeellisuudesta. Ja kyllähän se litku pahalta haisi. Uudenvuoden rakettiammuntoja varten ostetut suojalasit olivat oiva apu, kun kattoa suihkuttelin ja suostuin jopa panemaan inhoamani talouskäsineet käteeni.

Osan tavaroista joudumme hävittämään, mm. vanhan, jo valmiiksi hirvittävän likaisen ja huonokuntoisen ison kartan. Sitä on hyysätty nurkissa vuosia ties mistä, jo unohtuneesta syystä.
Mutta mitään roskiin menevää ei tule surku. Niitä ei ole tähän mennessä osattu kaivata, joten eivät ne kovinkaan kallisarvoisia ole.
Hiirenraatoja löytyi onneksi vain yksi, mutta sekin oli liikaa. Ikkunassa on nyt tiheä ja vankka metalliristikko, jonka rakosista mahtuvat kulkemaan vain hämähäkit.

Pari matalaa puuhyllyä tarvitaan lisää, jotta mitään ei tarvitse panna suoraan lattialle. Mattorullille voisi  kehitellä jonkun telineen, rahin, tms.

Ei kommentteja: