24.7.2011

Nämä rippijuhlat muistetaan

Kävimme tänään Eijan nuorimmaisen, Emmun, rippijuhlissa. Mukanamme veimme muffineja sekä kaksi juustokakkua - ja lahjan tietysti. Olimme kaukaa viisaita ja pakkasimme kakut kylmälaukkuun ennen kuin lähdimme ajalemaan Vantaalle.
 
Kaikki meni oikein hyvin siihen saakka kun hissin lähestyi juhlakerrosta ja valmistauduimme jäämään pois kyydistä. Vekotin jämähti 30 cm ennen oviaukkoa paikoilleen eikä liikahtanut mihinkään.
Kyydissä mukana ollut talon asukas herkesi manailemaan hartaasti ja huutelemaan apuun käytävässä odottelevia kavereitaan. He soittivat huoltomiehelle ja antoivat oven aukaisemiseksi lukuisia hyviä neuvoja, jotka  eivät kuitenkaan tepsineet.
Reilun 20 hikisen minuutin jälkeen yksi talon asukkaista sai oven avattua ja pääsimme kömpimään ulos.
 
Hiippailimme hikisinä keittiöön laittamaan kuumassa hississä hieman liiskaantuneita muffareita pöytään ja koristelemaan ensimmäistä juustokakkua.

Hissi taisi olla tänään kovassa käytössä, sillä hieman meidän jälkeemme tulleet vieraat jämähtivät myös hissiin matkalla ylös!
Ei liene ihme, että menin alas portaita pitkin.

1 kommentti:

eija kirjoitti...

juu-u, ensin oli hissi kovassa käytössä, sitten portaat -aikaste moni ei halunut "luotettavalla" hissillämme enää huristella :( mutta muffarit ja kakku oli hyviä. kakun uusi nimitys on hissi-kakku ;)