4.3.2015

Mestarikeittiömestarin kanaa, mate!

Kunnon leivitys koiville
Eli tämä resepti tuli Australian Masterchefin tuomarilta Matt Prestonilta. Lievää muokkausta piti tehdä, mutta melkein kuin Canberran rannoilla oltaisiin syöty.
http://tenplay.com.au/channel-ten/masterchef/recipes/jude-s-chicken-italienne

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Mausta kanankoipia makusi mukaan ja leivitä ne runsaasti vehnäjauhoilla. Lisää kuumaan pannuun oliiviöljyä ja paista koivet kullanruskeiksi = kymmenisen minuuttia. Siirrä koivet uunivuokaan kannen alle odottamaan.

Silppua kaksi sipulia ja murskaa pari valkosipulinkynttä. Kuullota ne pannulla oliiviöljyssä. Lisää purkki tomaattikeittoa tai paseerattua tomaattia, runsas desi sherryä ja sileälehtipersiljaa. Anna porista viisi minuuttia. Lisää suolaa ja pippuria.

Kaada koko komeus kanankoipien päälle uunivuokaan ja pistä vuoka uuniin tunniksi.

Tarjoa riisin tai vaalean leivän kera.

Tomaattikeiton puuttuessa oli käytettävä tuoreita tomaatteja
Cor del Pais oli oiva punaviini tällekin ruoalle!

Ei kommentteja: