Siksipä tässä potpuri aikaansaannoksistamme hyvin lyhyin selostuksin.
Me ainakin olemme nauttineet – niin tekemisestä kuin itse ruoastakin!
Kunnon moussaka pitkän kaavan mukaan |
Spaghetti Carbonara Marco Pierre Whiten reseptillä |
Nopeasti paistettu lohi, fenkoli-herkkusienisalaatti |
Kanaa vuohenjuustolla, parmesaani-päärynäsalaatti |
Viime aikoina olemme innostuneet tekemään variaatioita Nizzan salaatista |
Hyvä vinaigrette kruunaa salaatin kuin salaatin |
Pääsiäiseksi tehttin alkuruoaksi polenta-annolset |
Esillepanoa pitää vielä hioa... |
Pääruoaksi karitsan paahtopaistia ja paistettua riisiä |
Jälkiruokana sitruuna-vanilja-juustokakku marjojen kera |
Ruoanlaittoon liittyen: ostimme Kevätmessuilta toimivan keraamisen raastimen! |
Täyteläistä risottoa (Mikan bravuuri), kanaa ja salaatta |
Timjamikanaa tuloillaan |
Timjamikanaa meneillään |
Salaatti paistetusta lehtikaalista |
Kanaa maustekastikkeessa, paahdettua paprikaa ja riisiä |
Saatiin grillikausi avattua huhtikuun alussa! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti