19.4.2015

Keittiössä tapahtui maalis-huhtikuussa...

Sen verran on tullut touhuttua keittiössä, ettei ole ehtinyt edes blogia päivittämään.
Siksipä tässä potpuri aikaansaannoksistamme hyvin lyhyin selostuksin.
Me ainakin olemme nauttineet – niin tekemisestä kuin itse ruoastakin!

Kunnon moussaka pitkän kaavan mukaan 
Spaghetti Carbonara Marco Pierre Whiten reseptillä
Nopeasti paistettu lohi, fenkoli-herkkusienisalaatti
Kanaa vuohenjuustolla, parmesaani-päärynäsalaatti
Viime aikoina olemme innostuneet tekemään variaatioita Nizzan salaatista
Hyvä vinaigrette kruunaa salaatin kuin salaatin
Pääsiäiseksi tehttin alkuruoaksi polenta-annolset 

Esillepanoa pitää vielä hioa...
Pääruoaksi karitsan paahtopaistia ja paistettua riisiä
Jälkiruokana sitruuna-vanilja-juustokakku marjojen kera
Ruoanlaittoon liittyen: ostimme Kevätmessuilta toimivan keraamisen raastimen!
Täyteläistä risottoa (Mikan bravuuri), kanaa ja salaatta
Timjamikanaa tuloillaan 
Timjamikanaa meneillään
Salaatti paistetusta lehtikaalista
Kanaa maustekastikkeessa, paahdettua paprikaa ja riisiä
Saatiin grillikausi avattua huhtikuun alussa!

Ei kommentteja: