15.2.2013

Pieniä herkkuja

Pitapizzoja lauantai-iltaan

Pastanjauhajien blogista silmiin osui mielenkiintoinen pikkusuolaisen ohje, jota piti ehdottomasti kokeilla. Teimme pitapizzoja saunapalaksi ja niistähän tuli aivan loistavan hyviä!

Täytteet viritimme sen mukaan mitä kaapista löytyi ja päälle lusikoimme bulgarianjukurttia.


Matkalla uuniin

Sunnuntain lettukestit

Suklaista kermavaahtoa jäi yhtenä lauantaina kahvikekkereiltä yli, eikä sitä raaskinut pois heittää. Sain kermavaahdosta hyvän syyn tehdä seuraavana päivänä lettuja ja sekoitin vaahdon taikinan joukkoon. Taikinasta tuli paksua ja kuohkeaa, ja niin tuli letuistakin! Ne muistuttivat paistuessaan ja kohotessaan hiukan Niilo Pielisen lettuja, mutta toisin kuin Niilo, tiesin tarkkaan mitä aineita taikinassa oli...

Pannulla letut kohosivat pulleiksi ja olivat niin pehmeitä, ettei niitä saanut valutettua
pannun laidalta vadille, vaan ne piti nostaa lastalla.

1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Kiitos vinkistä!