7.6.2015

Äitienpäivä x 3


Juhlimme useampaakin äitiä asianomaisena viikonloppuna. Ensin lähdimme Raumalle Mikan äidin luo mukanamme pasteijoita sekä Kirsin ja Jonnan kehittelemä uusi versio unelmatortusta.

Ajoime pitkästä aikaa vanhaa ykköstietä puuduttavan moottoritien sijaan, ja matkanteko oli tottapuhuen paljon rauhallisempaa ja nautittavampaa.

Kaffet ja torttuu
Muurlan lasista haimme vielä äitienpäiväkukaksi itsekasvatettavan laventelin ruukussa.

Mukava oli taas käydä Raumalla, leikkiä kissojen kanssa ja vaihtaa kuulumisia. Yövyimme Ismon ja Mallun luona, missä illansuussa maistelimme sardinialaista punaviiniä.

Oli kyllä hyvää
Sunnuntaiaamulla lähdimme paluumatkalle jatkamaan juhlintaa kotiin – Kirsi ja hänen äitinsä olivat nyt vuorostaan juhlan kohteina, ja Mummi&Vaari olivat tulossa meille kahvittelemaan.

Ykköstiellä iski nälkä ja kurvasimme Suomusjärvellä äkkäämämme pizzerian pihaan. Melkoisin ennakkoluuloin tilasimme pizzan tässä ravintolassa, jossa vain pari paikallista körilästä vaihtoi kuulumisia eikä hiukan koruton sisustuskaan ollut ihan viime vuosilta. Mutta pizza oli yllätys! Siitä on aikaa kun olemme viimeksi saaneet näin herkullista, hyvin tehtyä pizzaa – suosittelemme kaikille sekä ykköstien käyttöä että Ravintola Suomusjärveä!

Mamma mia mitkä pizzat!
Kotona Juuso, Jonna ja Cano olivat valmistaneet tarjoilut – rieskarullia suolapalaksi ja täytekakun kahvipöydän kruunuksi.

Ei kommentteja: