Siksipä tässä potpuri aikaansaannoksistamme hyvin lyhyin selostuksin.
Me ainakin olemme nauttineet – niin tekemisestä kuin itse ruoastakin!
![]() |
Kunnon moussaka pitkän kaavan mukaan |
![]() |
Spaghetti Carbonara Marco Pierre Whiten reseptillä |
![]() |
Nopeasti paistettu lohi, fenkoli-herkkusienisalaatti |
![]() |
Kanaa vuohenjuustolla, parmesaani-päärynäsalaatti |
![]() |
Viime aikoina olemme innostuneet tekemään variaatioita Nizzan salaatista |
![]() |
![]() |
Hyvä vinaigrette kruunaa salaatin kuin salaatin |
![]() |
Pääsiäiseksi tehttin alkuruoaksi polenta-annolset |
![]() |
Esillepanoa pitää vielä hioa... |
![]() |
Pääruoaksi karitsan paahtopaistia ja paistettua riisiä |
![]() |
Jälkiruokana sitruuna-vanilja-juustokakku marjojen kera |
![]() |
Ruoanlaittoon liittyen: ostimme Kevätmessuilta toimivan keraamisen raastimen! |
![]() |
Täyteläistä risottoa (Mikan bravuuri), kanaa ja salaatta |
![]() |
Timjamikanaa tuloillaan |
![]() |
Timjamikanaa meneillään |
![]() |
Salaatti paistetusta lehtikaalista |
![]() |
Kanaa maustekastikkeessa, paahdettua paprikaa ja riisiä |
![]() |
Saatiin grillikausi avattua huhtikuun alussa! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti