Siksipä tässä potpuri aikaansaannoksistamme hyvin lyhyin selostuksin.
Me ainakin olemme nauttineet – niin tekemisestä kuin itse ruoastakin!
![]() |
| Kunnon moussaka pitkän kaavan mukaan |
![]() |
| Spaghetti Carbonara Marco Pierre Whiten reseptillä |
![]() |
| Nopeasti paistettu lohi, fenkoli-herkkusienisalaatti |
![]() |
| Kanaa vuohenjuustolla, parmesaani-päärynäsalaatti |
![]() |
| Viime aikoina olemme innostuneet tekemään variaatioita Nizzan salaatista |
![]() |
![]() |
| Hyvä vinaigrette kruunaa salaatin kuin salaatin |
![]() |
| Pääsiäiseksi tehttin alkuruoaksi polenta-annolset |
![]() |
| Esillepanoa pitää vielä hioa... |
![]() |
| Pääruoaksi karitsan paahtopaistia ja paistettua riisiä |
![]() |
| Jälkiruokana sitruuna-vanilja-juustokakku marjojen kera |
![]() |
| Ruoanlaittoon liittyen: ostimme Kevätmessuilta toimivan keraamisen raastimen! |
![]() |
| Täyteläistä risottoa (Mikan bravuuri), kanaa ja salaatta |
![]() |
| Timjamikanaa tuloillaan |
![]() |
| Timjamikanaa meneillään |
![]() |
| Salaatti paistetusta lehtikaalista |
![]() |
| Kanaa maustekastikkeessa, paahdettua paprikaa ja riisiä |
![]() |
| Saatiin grillikausi avattua huhtikuun alussa! |



















Ei kommentteja:
Lähetä kommentti