Halusin pitkästä aikaa tehdä perinteisen kermakakun monen hyydykekakun jälkeen ja löysin hyvältä vaikuttavan täytteen täältä. Rapsakan suklaan vaihdoin pehmeämpään suklaapatukkaan.
Kakkutaikinasta tuli tavanomaista tummempaa ruokosokerin ansiosta (luomu) ja taikinan makukin oli erilanen, täyteläisempi, kuin valkoisella sokerilla leivotun.
Koristeluun hain myös uusia iedoita ja törmäsin sattumalta yhdessä kakkublogissa näyttävään kermakoristeluun, jota halusin kokeilla.
![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuohukerman joukossa on makua ja ryhtiä antamassa lime-valkosuklaarahkaa. Maustettu rahka on sen verran makeaa ettei kermaan tarvitse lisätä sokeria.
|
Kakku tuli syötyä lähes kokonaan, päivä kulki hiljaksiin kohti iltaa ja panimme saunan lämpiämään tuttuun lauantaiseen tapaan. | ||||||||||||||||||||
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti